Motion Control Systems
  • U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Over ons
mcs over ons

Motion Control systems is opgericht in 1988 door technische mensen, met meer dan 35 jaar ervaring, men houd zich iedere werkdag bezig, met hoge dynamische en nauwkeurige aandrijvingen. De aandrijvingen worden uit diverse landen direct van fabriek geïmporteerd. Deze worden samengesteld en getest tot een gewenst geheel voor de applicatie. Van componenten tot een complete machine besturing kan worden geleverd. Hierdoor heeft men veel kennis en ervaring. 

Om de klant nog beter van dienst te zijn, is Motion Control Systems gevestigd in een uitgebreid pand. Waar voldoende ruimte is voor het testen van de applicaties afzonderlijk als op de machines. Het hele jaar door is er de mogelijkheid om bij ons op afspraak, in de showroom (zoals op de beurs maar dan in alle rust) de applicaties te besprekendemonstraties van de de producten te geven, en waarom dat type motor systeem de beste oplossing is, voor Uw applicatie. 

Er worden door Motion Control Systems cursussen gegeven doorlopend en of op aanvraag van klanten, waarbij een uitgebreide theoretische kennis gegeven wordt, en juist de nadruk wordt gelegd op de praktische kant, ideaal voor constructeurs en service mensen. 

Alle Componenten worden uitvoerig getest, indien de prijs prestatie verhouding en het product voldoet, aan de strenge eisen, dan pas worden ze in ons programma opgenomen. Onze bedrijfs filosofie is, als we zorgen dat ons product,samenstelling en service erg goed is verkoopt het zichzelf.

Enkele sterke punten van MCS: advies voor uw applicatie door mensen met mechanische en elektrotechnische kennis plus praktijkervaring;professionele aanpak en engineering van systemen, berekeningen, tekenpakket software, een opzet voor een eenvoudige vlotte modificatie en service; grote voorraden hierdoor korte levertijden en snelle ontwikkel tijden.Voor meer informatie neem contact met ons op of bel 0168 325077.