Met de nieuwe EXNET ethernet naar plc module, is het mogelijk met de APB software versie 1.6.3 , om met de PC via ethernet, zowel het interne als het externe netwerk,de ingangen uit te lezen, de uitgangen te zetten en de variabelen in te stellen te monitoren, van de APB PLC's. Tevens is er een lijst met adressen en registers beschikbaar, zodat men met een eigen afzonderlijk programma dit ook kan doen. Ideaal om machines, schepen,gebouwen waar ook ter wereld te kunnen monitoren en wijzigen op afstand.
De XMC20 is een 4 assen besturing die via ethernet aan de computer wordt gekoppeld.
De bijbehorende software werk vergelijkend aan de bekende MACH3 systemen.Het voordeel van dit systeem is dat het met een veel hogere snelheid en nauwkeurigheid kan werken. Er kunnen zowel stappenmotoren als servo systemen op aangesloten worden. De G- code kan worden ingeladen in het programma daarna voert men de homing en de referentie start punt uit en kan men het programma starten. Men kan het programma stoppen doorgaan en bij een willekeurige regel verder gaan. De aansluiting voor de motoren zijn gelijk als Mach3, er zijn nog extra opties met meerdere 24 volt I/O en een bediening interface. Het kan op 3 assen interpoleren de 4e as is bv de spindel snelheid.
zie voor info: /producten/automation-control/exclusief-bedieningspaneel
Zie nu onze stappenmotor systemen voor het nieuws over de nieuwe nanotec producten!
De nieuwste motion controller van Texcomputer is nu verkrijgbaar hier bij MCS. De Power L is een low cost twee assige motor controller met kleurenscherm, deze zal op den duur de micro vision light gaan vervangen door zowel prijs als prestatie. Meer informatie kunt u vinden bij Automation Control.

Nieuwe kit encoder van Eltra met de volgende specificaties: [HEDC-5XXX] Shaft diameter up to 8 mm. - for textile machines, positioning tables and also automatic handlers among others - Available in two or three channel encoder A,B and I - Latching connector design - Single 5V supply - Resolution up to 1024 PPR - TTL compatible, with single ended or differential output - Quick assembly - No signal adjustment required - Small size - -40 °C to 100 °C operating temperature

De PLC's met analoge uitgangen en sms module zijn nu beschikbaar, binnenkort beschikbaar internet en temperatuur modules.

Op deze site vind U momenteel de allernieuwste producten, die door ons uitvoerig beproefd zijn.

mocht U nog producten wensen die uit het verleden geleverd zijn neem dan contact op met MCS, Er zijn nog voorraden beschikbaar voor service en support.